- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Missie ongevalclaimen.nl
Heb je een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval meegemaakt?

Dan komt er van alles op je af. Ineens wil je snel weten waar je terecht moet met het gevoel van onrecht en hoe je om moet gaan met je schadeclaim die je er aan overhoudt.

Wij willen de mensen helpen de juiste letselschadebehandelaar te kiezen, zodat er correct en adequaat gehandeld kan worden. Tevens willen wij mensen meer ‘claimbewust’ maken zoals bij letsel van dierenbeten, gebreken aan de openbare weg en gebrekkige producten.

Van ons kunt u verwachten dat wij:

  • altijd dichtbij zijn om u kosteloos de juiste weg te wijzen en kosteloos te helpen met een optimale schadevergoeding
  • betrouwbaar zijn en werken met de hoogste deskundigheid
Wat kan je allemaal claimen

Misschien denk je: “Ik voel wat, maar laat ik nog maar even wachten tot het misschien over gaat.”. Niet doen! Kom bij ons of bij een van onze vestigingen, meld je aan op de website en vertel je verhaal, zodat je later als het toch niet blijkt mee te vallen je alsnog uitgekeerd krijgt. Het is een kleine moeite en wij hebben altijd iemand bij jou in de buurt, dus als je iets hebt meld het altijd.

Als er een aansprakelijke partij is dan kun je schade kosteloos verhalen, dit gaat via een gespecialiseerde letselschadebehandelaar. Vaak zijn dit advocaten die allemaal hun eigen tarieven hebben en deze ook bij de aansprakelijke partij, meestal een verzekeringsmaatschappij, in rekening kunnen brengen. Dit kost je als slachtoffer in principe niets.

Ben je aan het juiste adres

Ben je wel aan het juiste adres in jouw specifieke geval en wat mag je van een letselschade behandelaar verwachten? Wij zorgen ervoor dat de letselschadebureaus wakker en alert blijven en hun werk goed doen. Enerzijds doordat men bij het Keurmerk Letselschade is aangesloten, maar zelfs dan gaan wij er voor zorgen dat dit nageleefd wordt. Wij zorgen ook dat u inzage heeft in uw eigen procedure.

Wij denken dat de stap rechtstreeks naar een letselschadebehandelaar een te grote stap is, daarom krijgt u bij ons alle informatie in een persoonlijk gesprek en bent u ons verder niets verplicht.

Met ons motto “claim gerust claim bewust” helpen wij u graag gratis op weg om uw schade snel en goed te verhalen.

Senior letselschade specialist

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren