- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scheidsrechter Nolting weer mishandeld

28-09-2010

Scheidsrechter John Nolting is voor de tweede keer in twee jaar mishandeld op een Amsterdams voetbalveld. Hij werd door een speler van VVA/Spartaan afgelopen weekend zo hard in zijn kruis geschopt dat hij voor controle naar het ziekenhuis moest.


Scheidsrechter John Nolting

Nolting had de wedstrijd in Amsterdam in de ogen van de spelers te vroeg afgefloten. Daarop zou het hele elftal van VVA/Spartaan op hem af zijn gestormd. Meerdere spelers gingen met elkaar op de vuist. De scheidsrechter besloot afstand te houden, maar een speler rende op hem af, noemde hem een klootzak en trapte hem in zijn kruis.

VVA/Spartaan stond met 1-0 achter tegen Geinburgia. Volgens de klok langs de kant hadden ze nog een paar minuten speeltijd, maar de scheidsrechter had de spelers al duidelijk gemaakt dat die klok niet overeenstemde met zijn uurwerk. Later bleek dat iemand op een knop had gedrukt waardoor de klok een paar minuten stil stond.

De speler die de scheidsrechter mishandelde is geschorst. Ook is aangifte tegen hem gedaan. Twee jaar geleden kreeg de arbiter al een kopstoot van een assistent-trainer. Hij liep toen een gebroken neus en een hersenschudding op en besloot zijn fluit aan de wilgen te hangen. De KNVB wist hem echter te overtuigen de fluit weer op te pakken.

Deze keer is Nolting niet van plan te stoppen.

(bron: at5.nl)

Sleutelwoorden:

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren