- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk ongeval op de A67

06-09-2010

Op zaterdagavond is een vrouw van 52 uit Liessel om het leven gekomen op de A67 ter hoogte van Venlo. Zij is tijdens het oversteken van de snelweg door een auto gegrepen en overleden. De vrouw zou na een lift afgezet zijn bij Venlo en wilde verder reizen en zo overreden toen ze de A67 probeerde over te steken. De echte reden waarom de vrouw overstak is nog steeds onbekend.

De vrouw is in eerste instantie door een personenauto gegrepen en daarna nog een keer overreden door een vrachtwagen. De bestuurder van deze vrachtwagen heeft hierna de politie gebeld. De man die de vrouw een lift gaf en de bestuurder van de personenauto hebben zich later gemeld bij het politiebureau.De man die de vrouw een lift gaf was geen bekende van het slachtoffer.

(bron: /www.112-nieuws.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval, overleden, vrachtwagen, slachtoffer, politiebureau

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren