- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstig ongeval tussen twee fietsters

10-08-2015

Uitgeest - Zondagavond rond 23.30 uur vond op de Provincialeweg een ernstig ongeval plaats tussen een 53-jarige fietser uit Castricum en een 34-jarige fietser uit Uitgeest. De 53-jarige man ligt zwaar gewond, met letsel aan zijn hoofd, in het ziekenhuis.

Beide mannen fietsten op het fietspad van de N203. De man uit Castricum reed in de richting van Uitgeest en de Uitgeester fietste uit de tegenovergestelde richting. Het tweetal is met elkaar in botsing geraakt. De afdeling Verkeersondersteuning van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
letsel aan hoofd, letselschade, fietsongeluk, letselschade test

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren