- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Smartengeld voor slachtoffer zware mishandeling Huissen

11-08-2015

HUISSEN – De 23-jarige dader van een zware mishandeling van een vrouw uit Huissen is afgelopen vrijdag veroordeeld tot een werkstraf van 140 uur en betaling van 500 euro smartengeld.

De mishandeling vond plaats op 16 februari dit jaar tijdens een uit de hand gelopen ruzie op carnaval. De officier van justitie acht de mishandeling bewezen neemt de onverschilligheid van de dader richting het slachtoffer hoog op.

Slachtoffer

In de rechtzaal deed het slachtoffer zwaar geemotioneerd haar verhaal. Ze was op het moment van de mishandeling net positief getest op zwangerschap. Na de harde trap van de dader in de buik viel een nieuwe test negatief uit.

Sleutelwoorden:
smartengeld na mishandeling, slachtoffer, letselschadevergoeding

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren