- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verdachte aanrijding racefietser aangehouden

28-05-2014

Gorredijk - De politie heeft dinsdagmiddag een 48-jarige inwoner van Gorredijk aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij op maandagmiddag, 26 mei omstreeks 13.15 uur op de Stationsweg in Gorredijk, een 26-jarige racefietser heeft aangereden.

Het slachtoffer reed in een groepje van racefietsers. Omdat een bus de oprit naar het fietspad blokkeerde, koos het groepje ervoor om over de rijbaan te fietsen. Daar reed de toen nog onbekende automobilist. De automobilist zou getoeterd hebben en vervolgens zeer dicht langs de fietsers zijn gereden. De 26-jarige man is hierdoor ten val gekomen. Hij moest met letsel aan zijn pols naar het ziekenhuis. De verdachte reed na de aanrijding door. De politie kwam de verdachte op het spoor via oplettende getuigen. Hij werd voor nader onderzoek naar het politiebureau overgebracht en aldaar ingesloten.

Sleutelwoorden:
aanhouding dader, letselschade, verkeersongeluk, racefiets

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15809 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren