- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Motor in regen onderuit geremd

25-04-2014

Bolsward - Een 52-jarige motorrijder uit Gaast en zijn 54-jarige passagiere uit Spaarndam liepen woensdagmiddag letsel op nadat ze met de motorfiets bij het kruispunt op de Westergoawei met de Harlingerstraat in Bolsward onderuit waren gegaan.

Het ongeluk gebeurde in de stromende regen toen de bestuurder voor het oranje verkeerslicht wilde stoppen. De man remde vermoedelijk iets te hard terwijl hij net op een witte verkeerspijl op het wegdek reed. De motorrijder liep zelf licht letsel aan zijn handen op. De 54-jarige passagiere werd met verwondingen aan haar hoofd voor onderzoek met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzocht de toedracht van het ongeluk.

Sleutelwoorden:
motorongeluk, verkeersongeval, letselschade, letselschade test, smartengeld

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren