- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Botsing trams in Rotterdam

10-03-2014

Op het Rotterdamse Breeplein zijn vanmiddag drie trams op elkaar gebotst, waar 33 van de 48 inzittenden gewond zijn geraakt.

Twaalf van hen zijn gewond of ernstig gewond en zijn met nekklachten of botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Uit voorzorg zijn ook zeventien lichtgewonden van de trambotsing naar het ziekenhuis of de huisartsenpost gebracht. Twee lichtgewonden zijn doorverwezen naar de huisarts en twee anderen zijn ter plekke behandeld.

Het leek erop dat zij, in tegenstelling tot de twaalf zwaarder gewonden, ter plaatse behandeld konden worden, maar de hulpdiensten willen toch dat iedereen voor de zekerheid gecontroleerd wordt en er bijvoorbeeld foto's worden gemaakt.

Sleutelwoorden:
letselschade trams, verkeersongeval, zwaargewond, botsing

Verzekering

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15814 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren