- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Auto over de kop A1, inzittenden naar ziekenhuis

27-01-2014

Terschuur - Vier inzittenden van een personenauto, die zondag 26 januari op de A1 bij Terschuur over de kop sloeg, zijn naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers zijn twee vrouwen van 27 en 35 jaar, een 27-jarige man en een 9-jarig kind, allen afkomstig uit Deventer.

Volgens getuigen had de bestuurder omstreeks 13.45 uur met een normale snelheid gereden en was de auto vanuit het niets gaan tollen, waarna ze over de kop sloeg en in een naast de weg gelegen sloot terecht kwam. De inzittenden werden door de hulpdiensten uit het wrak gehaald en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen drank in het spel. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, over de kop, gewond, letsel, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren