- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Mishandeling na verkeersconflict te Hilversum

05-11-2013

Op maandag 4 november vond er een mishandeling plaats na een verkeersconflict. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Agenten kregen rond 16:10 uur een melding van een mishandeling op de kruising Larenseweg/Johannes Gerardtsweg in Hilversum. Ter plaatse bleek dat er een handgemeen was ontstaan naar aanleiding van een verkeersconflict. Een 53-jarige man uit Weesp stak daarbij een 37-jarige man uit Haaksbergen met een schroevendraaier.

Het slachtoffer had lichte verwondingen aan zijn rug en hoefde niet naar het ziekenhuis. De verdachte is aangehouden en meegenomen voor verhoor.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, verkeersconflict, weesp, handgemeen, verhoor

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren