- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Politieauto betrokken bij verkeersongeval

30-10-2013

Een politieauto van de Landelijke Eenheid is dinsdagavond op de Franklin Rooseveltlaan na een botsing met een personenauto op de kop tegen een vangrail beland. Een agente, die als bijrijdster in het politievoertuig zat raakte licht gewond bij het ongeluk en werd met een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek naar toedracht.

Een 24-jarige agent reed dinsdagavond 29 oktober 2013 omstreeks 21.00 uur met zijn surveillanceauto over de Zuidelijke Rondweg in de richting van de A27, hij wilde zijn weg vervolgen over de A27 richting Oosterhout. Hij kwam op de kruising met de op/afrit naar de rijksweg in aanrijding met een personenauto, bestuurd door een 53-jarige vrouw uit Bavel die vanaf de A27 richting Zuidelijke Rondweg wilde rijden. De 28-jarige agente die als bijrijdster in de politieauto zat, raakte licht gewond. Zij mocht na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. Er wordt, mede in het kader van de objectiviteit, een onderzoek door agenten van de Eenheid Zeeland-West Brabant ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
politie, verkeersongeval, angte, bijrijdster, bekneld, ziekenhuis, breda

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren