- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietsster aangereden door een vrachtwagen

04-10-2013

Donderdagmiddag raakte een 62 jarige Tilburgse fietsster gewond door een aanrijding met een vrachtwahen Het ongeluk gebeurde op de Ketelhavenstraat in Tilburg.

De 58 jarige chauffeur van de van die vrachtwagen zag dat er een andere vrachtwagen langs de kant stond te lossen en moest de chauffeur naar de linkerrijbaan voor tegemoetkomend verkeer uitwijken. Hij zag in zijn spiegel de fietsster op de grond liggen. Onduidelijk is waar zij op dat moment vandaan kwam. De fietsster was niet aanspreekbaar was, werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, aanrijding, fietsster, tilburg

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren