- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanhouding na mishandeling in trein

03-10-2013

Den Haag - Woensdag 2 oktober rond 14.15 uur werd een treinconductrice in de trein tussen station Laan van Nieuw Oost Indië en Hollands Spoor mishandeld door een 17-jarige jongen uit Leiden. De jongen is aangehouden. De recherche van bureau Hoefkade onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen.

Een treinconductrice kreeg het gisteren aan de stok met een 17-jarige treinreiziger tijdens het controleren van de plaatsbewijzen. Daarbij mishandelde de jongen de conductrice. Dit gebeurde tussen de stations Laan van Nieuw Oost Indié en het Hollands Spoor. Een aantal treinpassagiers schoten de conductrice te hulp en wisten de jongen in bedwang te houden. De jongen is bij aankomst op station Hollands Spoor aangehouden door de politie.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, trein, conductrice, bedwang, politie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren