- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vijf gewonden door een verkeersongeval

19-09-2013

Vanmorgen omstreeks 9.30 uur was er een ernstig verkeersongeval op de A58 richting Eindhoven, waarbij zes personenauto's en een vrachtwagen betrokken waren. De 48-jarige Friese vrachtwagenchauffeur werd vanwege onvoorzichtig rijgedrag aangehouden.

Er raakten vijf personen gewond, hiervan zijn er drie naar het ziekenhuis gebracht. Er werden diverse ambulances, brandweer- en politievoertuigen ingezet. Ook kwamen twee traumaheli's ter plaatse.

Het ongeval is vermoedelijk veroorzaakt door de 48-jarige vrachtwagenchauffeur. Hij vertelde dat hij iets zocht in zijn cabine en daardoor zich niet volledig op het verkeer richtte. Hij reed tegen een langzaam voor hem rijdende auto. Er werden ook twee auto's die daarvoor reden en drie op de linkerrijstrook rijdende auto's geraakt.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, gewonden, a58, eindehoven

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren