- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man overleden bij steekpartij in Vlaardingen

17-07-2013

Een 28-jarige man is woensdag om het leven gekomen bij een steekpartij in zijn woonplaats. De politie heeft een 59-jarige man aangehouden. De steekpartij vond plaats in huiselijke sfeer.

Aan de Van Baerlestraat vond woensdagochtend vroeg een steekpartij plaats in een woning. De politie ontving rond vijf uur de melding. Hulpdiensten startten bij aankomst direct met reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De verdachte, vermoedelijke stiefvader van het slachtoffer, was nog in de woning toen de politie arriveerde. Hij kon direct worden aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau in afwachting van verder onderzoek. De toedracht van de steekpartij is nog onduidelijk.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
steekpartij, overleden, politie, aangehouden, reanimeren

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren