- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk slachtoffer na steekpartij bij bedrijf

28-06-2013

Eindhoven - Vrijdagmiddag net na 12 uur is een 34-jarige man uit Eindhoven bij een steekpartij zodanig gewond geraakt dat hij aan zijn verwondingen is overleden.

Er kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een vechtpartij op het terrein achter een bedrijf aan de Engelsbergenstraat waarbij een persoon gestoken zou zijn en levensgevaarlijk gewond was. De dader zou nog in de buurt zijn. De politie heeft het pand omzichtig benaderd waarbij ze direct op de verdachte stuitte die op straat liep. De man, 27 jaar uit Eindhoven, is direct aangehouden.

Op de parkeerplaats trof de politie een zwaargewonde man aan. Er is direct door politie en personeel van een ambulance begonnen met het stabiliseren van het slachtoffer. Daarop is hij naar het ziekenhuis vervoerd, maar de man is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft direct de plaats delict afgezet en is een onderzoek gestart.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
steekpartij, overleden, zwaargewonde, verwondingen, aangehouden

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren