- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Wandelaar mishandeld door onbekende fietser

04-06-2013<p><b> Een 65-jarige man uit Zutphen werd zondag 2 juni mishandeld door een nog onbekende fietser. De politie wil graag in contact komen met die fietser en zoekt getuigen.</b></p> <p>Zondag rond 14:45 uur liep een 65-jarige inwoner van Zutphen samen met zijn echtgenote over de Polsbroekpassage. Tijdens het afslaan rijdt er een fietser met hoge snelheid langs de man. Daarbij wordt de schouder van de wandelaar geraakt. Hierop krijgt de wandelaar een harde duw in zijn rug, komt ten val en raakt gewond. Nadat de fietser door drie vrouwen wordt aangesproken op z’n gedrag gaat de fietser er vandoor.</p>

Sleutelwoorden:
mishandeling, schouder, ten val, dus op rug, politie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren