- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dordtse serieaanrander veroordeeld voor vijf jaar cel

23-04-2013

Vandaag is een 36-jarige Dordtse man veroordeeld tot vijf jaar cel voor aanrandingen in en in de buurt van zijn woonplaats.

De serieaanrander heeft tussen 2010 en 2012 een vrouw verkracht en randde vier vrouwen aan. Ook deed hij nog eens vijf andere pogingen daartoe. Volgens de rechtbank is er onvoldoende bewijs tegen de vier andere gevallen in Rotterdam. Hij moet zijn slachtoffers schadevergoedingen betalen variƫrend van honderd euro tot vijftienhonderd euro.

De serieaanrander fietste met een bivakmuts achter de vrouwen aan, duwde ze vervolgens tegen de grond en betastte ze. In november werd de Dordtse man aangehouden toen hij een lokagente wilde aanranden.

Sleutelwoorden:
aanranden, verkrachten, slachtoffers, schadevergoedingen, bivakmuts

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren