- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man aangehouden na mishandeling

22-04-2013

Apeldoorn - Op zondagmiddag 21 april kreeg de politie een melding dat er een mishandeling op straat zou hebben plaatsgevonden na een conflict in het verkeer.

Dit zou in de omgeving van de Parkbuurt zijn gebeurd. Een 43-jarige Apeldoorner was geslagen en had daardoor vermoedelijk een hersenschudding opgelopen. Hij zou zijn geslagen door een andere man, een 52-jarige Apeldoorner, die er vandoor was gegaan. De 43-jarige Apeldoorner had de achtervolging ingezet maar raakte de auto van de andere man kwijt. De politie heeft ook gezocht naar deze auto maar de auto werd niet meer aangetroffen. Deze man meldde zich later en werd door de politie aangehouden. De exacte toedracht van deze mishandeling is nog niet helder en wordt door de politie onderzocht.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, hersenschudding, verkeers conflict, geslagen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren