- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zware mishandeling Stationsplein te Eindhoven-Heeze

10-04-2013

De politie verrichtte dinsdagmorgen tussen 7.15 en 7.30 uur twee aanhoudingen in Heeze. De verdachten - beiden 21 jaar - werden in hun woning aangehouden. Ze worden verdacht van het mishandelen van een 23-jarige man uit Best, gepleegd op vrijdag 16 november rond 2.30 uur op het Stationsplein in Eindhoven.

Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden overgebracht en hier bleek dat zijn kaak op meerdere plaatsen gebroken was. Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedde in de week van 25 februari een item aan deze mishandeling. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

(bron: poltiie.nl)

Sleutelwoorden:
slachtoffer, aanhoudingen, mishanding, kaakbreuk

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren