- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kop-staartbotsing in Enschede

22-01-2013

Maandagmiddag rond 12.15 uur vond er een kop-staartbotsing plaats op de Hengelosestraat in Enschede. Een 18-jarige snorfietser reed over de Hengelosestraat en werd ingehaald door een vrachtwagen. Tijdens het inhalen werd de snorfietser overladen door een lading natte sneeuwpulp, en de 18-jarige snorfietser ten val.

Een bestuurder en een politieauto zagen dit gebeuren en stopten om de snorfietser te helpen. De auto's daarachter rijdende konden niet tijdig remmen en kwamen in botsing. Een 42-jarige automobiliste raakte gewond en werd met nekletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, sneeuw, nekletsel, ziekenhuis, enschede

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren