- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met 3 gewonden in Otterlo

17-01-2013

Donderdagochtend rond 07:50 uur zijn er drie personen gewond geraakt door een verkeersongeval. De aanrijding gebeurde op de Apeldoornseweg ter hoogte van de Damakkerweg.

Een 28-jarige vrouw uit Otterlo raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste op een tegemoetkomend busje. Door de harde klap spinde de auto en botste ze tegen de auto die achter haar reed.

De vrouw raakte door de aanrijding bekneld en is door de brandweer bevrijdt. Ze is met been- en rugletsel naar het ziekenhuis in Ede gebracht. De twee inzittenden van het busje raakten ook gewond. Eén persoon is ter plaatse behandeld. De ander is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, beenletsel, rugletsel, gewond, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren