- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval op A50 in Schaijk

09-11-2012

Vrijdagmiddag heeft een vrachtwagen voor ravage op de snelweg gezorgd. De laadbak ging opeens omhoog en knalde teen een viaduct. De vrachtwagen kwam tientallen meters verder tot stilstand.

De bak van de vrachtwagen kwam omhoog, terwijl de chauffeur dat niet in de gaten had. De auto’s achter hem seinden nog maar de laadbak knalde al tegen het viaduct.

Door de harde klap vloog de voorruit van de vrachtwagen eruit. De chauffeur heeft er een gescheurde wenkbrauw aan overgehouden.

Deze ongeval bij het viaduct is niet de eerste keer. Eerder knalde een vrachtwagenchauffeur met zijn trailer tegen de pilaar van het viaduct.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, ravage, gescheurde wenkbrauw, laadbak omhoog, vooruit eruit, vrachtwagen, schaijk

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren