- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

19-jarige man om het leven gekomen door woningbrand in Enschede

15-10-2012

Zaterdagnacht is er bij een woningbrand rond 01:00 uur aan de Boekelosestraat in Usselo, een 19-jarige man om het leven gekomen.

Tijdens de brand waren vier mensen in het huis. Drie van hen wisten veilig naar buiten te komen, maar de vierde niet. Voordat de brandweer ter plaatse was kwam er al het bericht dat de man was overleden.

De brand ontstond in een slaapkamer en was binnen enkele minuten geblust. Omdat er in de woning vol rook stond, heeft de brandweer een tijdje geventileerd. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is van brandstichting, maar van een ongeval.

Sleutelwoorden:
brand, enschede, overleden, brandstichting, letsel, ongeval, onderzoek, rook, geventileerd

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren