- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man bekneld tussen vrachtwagen en betonmixer

12-07-2012

Een timmerman is zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval op de Professor Regoutstraat in Oss. De man raakte bekneld tussen een vrachtwagen en een betonmixer.

De chauffeur had zijn vrachtwagen bij de betonmixer geparkeerd om deze op te laden. Op het moment dat de chauffeur de kabels had bevestigd en het systeem in werking had gesteld, wilde de timmerman tussen de mixer en de vrachtwagen doorlopen. Hij kwam daarbij klem te zitten.

De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur is door de politie meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval timmerman, bedrijfsongeval oss, letselschade bedrijsongeval, bekneld gezeten

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren