- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

25-Jarige Emmenaar rijdt in woning

06-02-2012

Zondagavond is een 25-jarige Emmenaar, van een auto is met een luide knal een woning aan het Zuiderdiep binnen gereden. De bewoners kregen de schrik van hun leven.

De auto kwam in de keuken tot stilstand. De bestuurder stapte hierna uit en ging er vandoor. De bewoners raakten niet gewond en kwamen met de schrik vrij.

De politie met behulp van een politiehond en een helicopter gingen op zoektocht maar het leverde geen resultaat op. Later op de avond kon de veroorzaker, in een woning aangehouden worden. De man had licht letsel en bleek onder invloed te zijn. Hij verklaarde de alcohol na de aanrijding te hebben genuttigd. Ook verklaarde hij dat hij verder zich niets van het ongeval te kunnen herinneren.

Het rijbewijs van de bestuurder werd ingevorderd. Voor de bewoners moest door de grote schade aan het huis vervangende woonruimte gezocht worden.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, letsel, woning, schrik, emmenaar, rijbewijs ingevorderd, grote schade, onder invloed, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren