- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde bij een ongeval met twee vrachtwagens

31-08-2011

Op de N65 is woensdagochtend is er een ongeluk gebeurd met twee vrachtwagens. Een vrachtwagenchauffeur is gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde op een kruising tussen Den Bosch en Tilburg. De N56 is in beide richtingen afgesloten door de grote ravage.

Een kraanwagen kwam met de rechterwielen in de berm terecht. De chauffeur verloor de macht over het stuur en kantelde via de middenberm op de andere rijbaan en botste tegen een tegemoetkomende vrachtwagen met daarop 32 rollen glasvezels van 200 kilo per stuk. De glasvezels is voor een groot deel verspreidt over de weg. Een van de rollen schampte een auto met twee koeien in een trailer. De chauffeur en de dieren bleven ongedeerd. De chauffeur van de kraanwagen is met rugletsel naar het ziekenhuis gebracht

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, rugletsel, ziekenhuis, ravage, weg afgesloten, chauffeur, ongeluk, gewond

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren