- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kinderfeestje drastisch ten einde gekomen

22-08-2011

Een 39-jarige vrouw uit Groningen vierde zondagmiddag de verjaardag van haar kinderen. Een kinderfeestje is drastisch ten einde gekomen.

Tijdens het feestje werden er ritjes in een kar gemaakt, die werd voortgeduwd door haar pony.De kinderen mochten om de beurt een ritje in de kar maken. De pony met kar werd begeleid door meerdere ouders. Toch ging het bij een pauze tijdens één van de ritten mis. De pony sloeg plotsklaps op hol, waarna de kar met de negen kinderen op de Loefzijde ging slingeren. Alle kinderen vielen hierdoor van de kar af omdat de kar door midden brak.

Een 9-jarige jongen uit Groningen moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Een tweede kind werd voor een klein medisch onderzoek naar de huisartsenpost gebracht. Alle kinderen waren overstuur, maar zij konden vrijwel direct door hun ouders worden opgevangen en getroost. De pony werd bij een weiland aan de Noorddijkerweg door voorbijgangers ingesloten. De pony bleek tijdens de vlucht ook een personenauto te hebben beschadigd.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, drastisch einde, ziekenhuis, medisch onderzoek, overstuur, getroost

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren