- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Auto te water vriend achtergelaten

04-07-2011

Rotterdam-Een voorbijganger waarschuwde zaterdagmorgen rond vier uur de hulpdiensten dat er een voertuig in het water lag bij de Wollefoppenweg tussen Rotterdam en Zevenhuizen. Toen was het al te laat voor Martin, die op de bijrijdersstoel overleed. Het is nog onduidelijk of hij is verdronken of door de klap onherstelbaar letsel heeft opgelopen.

Vast staat wel dat zijn stapmaatjes in geen velden of wegen te bekennen waren. „Wat je ook doet, je laat een vriend niet alleen”, oordelen andere vrienden furieus. „De anderen krijgen hun straf vanzelf”, redeneren oud-klasgenoten van het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel.

Sleutelwoorden:
autoongeval,letsel,overleden,straf

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren