- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in Zorgcentrum De Geinsche Hof te Nieuwegein

27-06-2011

In een zorgcentrum in Nieuwegein is vanmorgen grote brand ontstaan. De ontruiming van het pand is inmiddels voltooid. Ongeveer dertig mensen zijn met de ambulances naar een ziekenhuis in de omgeving gebracht meld de brandweer. Een aantal van hen verkeerde al in slechte toestand.

De politie meldde dat ongeveer dertig mensen rook hadden ingeademd en ter plekke werden behandeld. In het zorgcentrum wonen vooral ouderen. Er wachten tien mensen in rolstoelen tot zij elders worden vervoerd.

Verpleeghuis De Geinsche Hof heeft zeven afdelingen. Er is een afdeling voor dagbehandeling, twee voor kortdurend verblijf en vier voor langdurig verblijf. In elke afdeling zijn ongeveer 30 tot 33 personen. Het zorgcentrum is voornamelijk voor oudere mensen die lichamelijke zorg nodig hebben.

Hoe het brand ontstaan is nog onduidelijk. De brand ontstond iets na achten en woedt op het dak. Er is veel hulp aanwezig vooral de ambulances rijden af en aan.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, ambulance, grote brand, slechte toestand, rook, woedt

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren