- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Parkeercontroleur in het ziekenhuis door geweld

16-06-2011

Afgelopen dinsdag is parkeercontroleur Koenders (59 jaar) aangevallen door een jongen omdat hij een bekeuring wilde uitschrijven.

Dagelijks krijgt Koenders bij acht van de tien bekeuringen de meeste nare ziektes naar zijn hoofd geslingerd. Hij wordt uitgescholden en is dit wel wat gewend.

Dinsdag stonden op het Brederoplein twee auto's fout geparkeerd. "Ze stonden pontificaal op het plein. Er kwam een jongen aanlopen die zei dat een van de auto's van hem was. Hij ging een café in om de sleutel te halen. Een andere jongere reed er daarna mee weg. Voor de tweede auto kwam niemand. Ik pakte mijn zakcomputer intuïtief voelde ik al iets. In mijn knieholten kreeg ik een harde schop. Ik strompelde achteruit en voordat ik er erg in had, klapte ik met mijn hoofd op de grond." vertelde Koenders.

Koenders verloor kost het bewustzijn. In het ziekenhuis constateerden artsen dat hij een hersenschudding, gescheurde oogkas en bloedingen aan de schoppartij overgehouden.

"Ik ben 38 jaar marinier geweest, de kogels vlogen om mijn oren. Maar van achteren aanvallen is zo laag bij de gronds. Ik kon me niet eens verdedigen. Dit is onacceptabel en laf. Geweld is niet normaal als je aan het werk bent. Samen met de politie doen we er alles aan om de dader te pakken te krijgen."

Sleutelwoorden:
ongeval, schoppen, dader, politie, bewustzijn, geweld, onacceptabel

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren