- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Trein in botsing gekomen met een aanhanger

29-04-2011

Een trein is donderdagmiddag nabij Goutum in botsing gekomen met een aanhanger van een tractor, hierop lagen twee kunststofbuizen van 20 meter lang.

De trein was onderweg van Zwolle naar Leeuwarden. Volgens een omstander zou de lange aanhanger vast komen zijn te zitten. De buizen, van circa 2500 kg per stuk, zijn door een weiland heen gevlogen en vervolgens in een sloot en tegen de bosjes tot stilstand gekomen. Enkele meters verder stond een woning. Een passagier van de trein raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere inzittenden konden even later uitstappen en werden vervolgens met bussen naar Leeuwarden vervoerd. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. De politie doet momenteel onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De trein liep forse schade aan de voor- en zijkant op en zal door een andere trein verder worden geduwd. Verwacht word dat het treinverkeer vanaf half tien vanavond weer op gang komt.

Sleutelwoorden:
ongeval, trein, botsing, aanhanger, gewond, passagier, onderzoek, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren