- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw gewond door botsing in Ommen

22-04-2011

Donderdag is een automobiliste gewond geraakt bij een aanrijding op de N48 bij Ommen.

De vrouw botste met haar auto op een dwars op de weg staande aanhanger. Deze zat achter een Jeep die, komend vanaf Balkbrug, was gaan slingeren. De bestuurder kon de combinatie niet meer onder controle krijgen waarna de auto en aanhanger dwars op de weg kwamen te staan. De auto kantelde en kwam in de berm tot stilstand, de van de auto losgebroken aanhanger kwam op de zijkant op de linker weghelft tot stilstand, waarna de vrouw er vol op reed. De lading van de aanhanger bestond uit een pak veevoer en een metalen hek die op de weg en in de berm terecht kwamen. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De chauffeur van de Jeep is in de ambulance onderzocht en hoefde niet naar het ziekenhuis. De ook opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen. Nadat de VOA de zaak op papier had gezet kon de berger de 3 voertuigen afvoeren en het wegdek reinigen. De N48 is tussen de rotonde N36 en de oprit Balkbrug enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

Sleutelwoorden:
ongeval, ommen, botsing, voetuig, gewond, letsel, brandweer, losgebroken aanhanger

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren