- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Brand in Vledderveen

11-04-2011

Bij een flinke brand aan de 3e Oomsberg in Vledderveen zijn zondagmiddag 10 april twee loodsen volledig verwoest. Door vakkundig optreden van de brandweerkorpsen van Stadskanaal en Ter Apel werd een naastgelegen woonboerderij behoedt voor de vlammen.

De brand werd om kwart over vier gemeld bij de meldkamer in Groningen. Bij aankomst van de eerste voertuigen werd in verband met de waterwinning direct opgeschaald naar middel brand. Ook waren extra brandslangen nodig.

Doordat in de loodsen en daarbuiten grote stapels autobanden en andere materialen lagen, ging de brand gepaard met een enorme rookontwikkeling. Deze was tot in de verre omtrek te zien.

Om half zes werd het sein 'brand meester' gegeven. Bij de brand raakte niemand gewond. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

Sleutelwoorden:
brand, vledderveen, verwoest, brandweer, rookontwikkeling, brandslangen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren