- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in Haren

06-04-2011

De grote brand op bedrijventerrein Felland in Haren die zondag aan het begin van de avond woede in een witgoed bedrijf Heas, heeft voor veel schade gezorgd.

Maandagochtend werd duidelijk hoe groot de ravage was. Het dak van het bedrijf was ingezakt en de gehele werkplaats is volledig door het vuur verwoest.

In de werkplaats lagen verschillende huishoudelijke apparaten. De brandweer heeft het kantoorgedeelte deels kunnen behouden wel is daar veel rook- en roetschade. Vele nieuwsgierige mensen/omwonenden kwamen vandaag even naar de loods om te zien wat er over was van het pand na de brand van zondagavond. De brandweer van Haren is gisteravond nog in de late uren bezig geweest met nablussen. Het bedrijf kan als verloren worden beschouwd.

Sleutelwoorden:
brand, haren, bedrijventerrein, ravage, dak ingezakt, rookschade, roetschade

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren