- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde bij woningbrand Schiedam

28-03-2011

SCHIEDAM - Bij een brand in een woning is maandagmiddag een vrouw lichtgewond. De melding van de woningbrand aan de Alberdingk Thijmstraat kwam even na half zes binnen.

In de woning was toen al sprake van rookontwikkeling. De bewoonster was zelf al naar buiten gegaan. De brandweer had de brand snel geblust, die vermoedelijk in de buurt van de meterkast woedde. De vrouw is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, maar moest later ook nog even mee naar het ziekenhuis. Omdat er mogelijk sprake was van asbest in de woning werd ook de DCMR Milieudienst nog ter plaatse gevraagd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
brand woning, schiedam, brandweer, ademhalingsproblemen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15813 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren