- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in Botlek

11-03-2011

Rond kwart over zes donderdagavond komt er bij de brandweer een melding binnen van een industriebrand bij het bedrijf Jewometaal in de Botlek.

Als de brandweer aankomt schaalt de brandweer op naar middelbrand. Even later wordt er ook GRIP 1 gemaakt.

Een gedeelte van het COPI stond eerst ver weg opgesteld. Deze zijn later dichterbij gezet. Hier wordt met onder andere de chemisch adviseur, en een aantal officieren van dienst een plan van aanpak gemaakt. De brandweer legt een grote schuimlaag over de brand die in een metaalpers woedt. Het moeilijke van de brand was, dat er ook 1500 liter olie lag opgeslagen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Buiten dat rook nooit goed is, is nog niet bekend gemaakt of er andere schadelijke stoffen zijn vrij gekomen. De brandweer heeft uiteindelijk ook nog grote brand gemaakt. De DCMR milieudienst Rijnmond heeft ongeveer tien klachten ontvangen, die allemaal over een branderige plastic lucht gingen.

Sleutelwoorden:
brand, botlek, brandweer, metaal, schadelijke stoffen, milieudienst, plastic lucht

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15717 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren