- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie gewonden bij verkeersongeval op A7 bij Scharmer

12-02-2011

SCHARMER - Bij een verkeersongeval op de A7 bij Scharmer raakten vrijdagavond drie personen gewond. Een 25-jarige automobiliste uit Hoogezand keek tijdens het rijden even op haar mobieltje en had daardoor niet in de gaten dat ze van de linker naar de rechter rijstrook ging.

Daar tikte ze een auto van een echtpaar uit Wildervank aan. De auto belandde op de kop in de sloot. Het echtpaar liep kneuzingen op. De vrouw uit Hoogezand schoot met haar auto over de sloot en is met pijn aan hoofd en pols ook naar een ziekenhuis gebracht.

(bron: dvhn.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeluk, gewonden, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren