- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval bij Nieuwleusen

09-02-2011

Weer een verkeerschaos tussen Drenthe en Overijssel woensdagochtend, op de A28, nadat een auto tegen de middenvangrail was aangereden.

Door een ongeluk bij Nieuwleusen was de A28 vanuit het noorden bijna helemaal dicht. Het verkeer moet daar via de vluchtstrook en dat zorgt voor een file van meer dan tien kilometer. Het advies werd gegeven om via Emmeloord te rijden over de A6 en de N50. Omdat de politie technisch onderzoek moest doen was de weg bijna de hele ochtend maar beperkt via de vluchtstrook berijdbaar.

Hierdoor ontstond er ook bij het knooppunt Aankoerst een verkeersophoping. De bestuurder werd door de brandweer uit de auto geknipt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval ontstond nadat de auto op de linkerrijstrook reed, toen hij door een nog onbekende reden van achteren werd aangereden door een bestelbusje, Hierdoor belandde de personenauto tegen de vangrail van de middenberm. De bestuurder raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd door onder meer het dak te verwijderen.

De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij, zijn bestelbus raakte aan de voorkant ernstig beschadigd.

(bron: 112nederland.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval, drenthe, overijssel, vangrail, ongeluk, politie, vluchtstrook, beschadiging, bekneld, brandweer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren