- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Harde wind veroorzaakt ongeval

07-02-2011

Op 5 februari rond 21.00 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A1 richting Hengelo, ter hoogte van Holten. Een 40-jarige Enschedese automobilist is vermoedelijk na een inhaalmanoeuvre in de middenberm gereden, na een correctie is hij de macht over het stuur verloren en met zijn auto enkele malen over de kop gevlogen. De 40-jarige bestuurder en zijn 13-jarige zoontje zijn beiden overgebracht naar het ziekenhuis. De 40-jarige had geen alcohol gedronken.

Uit het voorlopige onderzoek door de Verkeersongevallen Analyse afdeling van Politie Twente is gebleken dat mogelijk de combinatie van een te hoge snelheid met de harde wind de oorzaak is geweest het ongeval.

(bron: deventercentraal.nl)

Sleutelwoorden:
wind, ongeval, hengelo, verkeersongevallen analyse, politie, automobilist

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren