- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man veroorzaakt levensgevaarlijke situaties op de A7

04-02-2011

Rond 20.00 uur reed hij op de kruising Westtangent/Reuzenpandasingel een 17-jarige bromfietster uit Heerhugowaard met een behoorlijke snelheid aan.

De bestuurder reed door. Er werd een zoekslag gemaakt, maar de auto werd niet aangetroffen. Rond 20.30 uur kwam er echter een melding binnen dat een bestuurder bij Wieringerwerf aan de verkeerde kant de A7 op was gereden. Hierbij was met hoge snelheid een voertuig aangereden. De spookrijder reed met hoge snelheid in de richting van Hoorn. Het bleek om dezelfde auto te gaan als die eerdere in Heerhugowaard de bromfietster had aangereden.

De politie wierp een blokkade op ter hoogte van Hoorn. Een chauffeur werd gevraagd zijn vrachtwagen over de weg te zetten. Al het verkeer werd gestopt richting Den Helder. Bestuurders werden verzocht hun voertuig te verlaten en zich in veiligheid te brengen in de berm. De 27-jarige man stopte voor de blokkade. Hij werd aangehouden. De man besefte niet wat hij fout had gedaan. Hij verkeerde vermoedelijk onder invloed van drugs en reed zonder rijbewijs. Onderweg naar het politiebureau was de man onhandelbaar. Hij probeerde enkele kopstoten uit te delen aan agenten en deelde schoppen uit. Hij uitte hierbij bedreigingen en beledigingen.

De bromfietster werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zij is daar gisteravond geopereerd aan een dubbele beenbreuk en moet hierna nog een jaar revalideren. De automobiliste die bij Wieringerwerf werd aangereden bleef ongedeerd.

(bron: andijkernieuws.net)

Sleutelwoorden:
automobilist. ongeluk, aanrijden, spookrijder, hoorn, ziekenhuis, politie, zoekslag, aangehouden, bedreigingen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15714 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren