- Ongeval Claimen -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanrijdingen door gladheid op Zaanse wegen

21-01-2011

Donderdagochtend zijn diverse bestuurders gewond geraakt bij aanrijdingen op wegen binnen en buiten de bebouwde kom. Op de Noorder IJ- en Zeedijk in Zaandam reed een auto van de dijk. De auto raakte een lantaarnpaal en belandde onderaan de dijk tegen een hek. De bestuurder, een 30-jarige Zaandammer, is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een 35-jarige zwangere vrouw raakte gewond bij een ongeval op de Kerkstraat in haar woonplaats. De vrouw was gevallen met haar fiets en had bij de val het stuur in haar buik gekregen. Een ambulance heeft de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

Een 64-jarige fietser uit Westzaan hield aan haar val op de Westzanerdijk in Zaandam vermoedelijk een aantal botbreuken over. De fietser kwam door de gladheid ten val en is door de ambulance meegenomen.

Op de Dr. H. Scholtenstraat in Zaandam raakte door de gladheid een personenauto van de weg waarna deze van het talud viel. Een telekraan heeft de auto weer op de weg getild. De bestuurder bleef ongedeerd, de auto is vermoedelijk total loss.

Tot slot kreeg de politie donderdag even na middernacht een melding dat er ter hoogte van het Jagersveld een voertuig te water was geraakt. De agenten troffen de auto naast het Kuilplad aan. De bestuurder, een 63-jarige man uit Haarlem, was zelf al uit de auto geklommen en had ook zijn hond die in de achterbak zat, weten te bevrijden. De bestuurder werd een blaastest afgenomen, welke aan toonde dat er geen drank in het spel was. De man verklaarde dat hij de bocht had gemist door de gladheid.

Medewerkers van de ambulance hebben de bestuurder onderzocht en geen letsel geconstateerd. Het voertuig is opgetakeld.

(bron: rtvpurmerend.com)

Sleutelwoorden:
zaanse wegen, gladheid, aanrijdingen, gewond, ziekenhuis, politie, ambulance, auto, botbreuken,

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15716 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Postbus 84033
3009 CA Rotterdam
Telefoon: 088-ONGEVAL
(088-6643825)
Log in
:
:

  Registreren